Kom werken bij AAZET

AAZET groeit. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor kunststof kozijnen, zonwering of kunststof gevelbekleding.

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Monteurs die begrijpen dat onze A-kwaliteit producten, ook een hoogwaardige service en montage verdienen.

Direct solliciteren

Werken bij AAZET | Dé specialist in kozijnen en zonwering

Werken bij AAZET betekent dat je werkt in een hecht team. Samen maken we ons dagelijks hard voor onze service. We maken waar wat we beloven en gaan voor 100% tevreden klanten. Natuurlijk begrijpen we dat dat alleen maar kan met 100% tevreden collega’s. Daarom bieden we je veel vrijheid en verantwo... Lees verder

Werken bij AAZET betekent dat je werkt in een hecht team. Samen maken we ons dagelijks hard voor onze service. We maken waar wat we beloven en gaan voor 100% tevreden klanten. Natuurlijk begrijpen we dat dat alleen maar kan met 100% tevreden collega’s. Daarom bieden we je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We vertrouwen erop dat je je vak verstaat en begrijpt wat ervan je verwacht wordt. We zijn open en transparant en gaan informeel met elkaar om. Je werkt nauw samen met de collega’s van de binnendienst en weet daardoor precies wat er op de planning staat. Als monteur ga je altijd met een collega op pad. Samen sta je namelijk sterker bij het ophangen en monteren van onze producten.

Goed uitgerust op pad

We beschouwen onze monteurs een beetje als onze AAZET ambassadeurs. Daarom bieden we je mooie bedrijfskleding, zodat je er altijd tiptop uitziet. Natuurlijk krijg je ook werkschoenen. Daarvoor laten we de keuze aan jou. Ze moeten immers wel goed zitten. We snappen dat ook de bestelbus en je gereedschap in orde moet zijn. Daaraan besteden we veel aandacht. En heb je een bepaald stuk gereedschap nodig dat we niet standaard in huis hebben? Laat het weten, we rusten je graag zo volledig mogelijk uit!

Oog en oor voor elke klant

Ons werkgebied is Midden-Zeeland; je werkt dus regionaal met weinig kans op files. Je komt met name bij particulieren over de vloer. Als professionele monteur weet je hoe belangrijk het is om vriendelijk en respectvol met hun wensen om te gaan. Onze klanten kijken serieus uit naar de plaatsing van kozijnen, zonwering of gevelbekleding. Ze zijn blij dat je er bent! Met jouw werk verbeter je hun wooncomfort en/of het aanzien van hun huis! Daarom levert je werk je opvallend veel waardering en voldoening op, elke dag weer!

Handen uit de mouwen maar op tijd rust en ontspanning

Met zoveel mensen die wachten op hun producten, werken we bij AAZET gewoon flink door. Logisch, we zetten onze klanten voorop. Toch houden we jouw werktijden nauwlettend in de gaten. Onze planning is zo, dat je altijd op tijd terug op de zaak bent. Een goede werkprivé balans vinden we namelijk belangrijk. Iedere vrijdag maken we tijd voor een hapje en drankje met elkaar; even terugkijken op de week en onderling bijpraten. Natuurlijk zorgen we om de 4 weken voor een correcte betaling van je salaris. Dus 13 betaalperiodes. We hanteren daarvoor de CAO Bouw.

Wil jij werken met topkwaliteit producten?

Heb jij zin in een gevarieerde baan in een hecht team en een groeiend bedrijf? Bekijk dan onze vacatures, ontdek onze bedrijfscultuur of solliciteer direct. Wil je meer weten over AAZET? Volg ons dan op Facebook of kijk op www.aazet.nl. Natuurlijk kun je ook altijd bellen, mailen of appen.

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen