Monteur zonwering

Je hebt ervaring in de bouw of de montage en werkt graag met kwaliteitsproducten? Dan zit je bij AAZET op je plaats. We werken uitsluitend met topmerken. Zo zijn we bijvoorbeeld servicepartner van Velux. Maar dat niet alleen! Je werkt als monteur zonwering bij AAZET in een hecht team waarbij we steeds voor elkaar klaar staan. 

Hoe ziet jouw dag eruit als monteur zonwering bij AAZET?

Elke dag kom je om 07u15 binnen op onze vestiging in Kapelle. Daar drink je een kop koffie en zorg je ervoor je bestelbus geladen is. Alles wat je nodig hebt, vind je in onze loods. Vervolgens ga je, samen met een collega-monteur, op pad. Dagelijks zorgen jullie er samen voor dat het zonnescherm, screen of overkapping pico bello wordt afgeleverd en gemonteerd. Doordat je telkens ergens anders aan de slag bent, vliegt de dag om.

Wat moet je kunnen als monteur zonwering?

Natuurlijk verwachten we dat je het leuk vindt om juist met onze producten te werken. Ervaring in een vergelijkbare functie is prettig, maar heb je iets anders gedaan dat raakvlakken heeft met ons werk, ook dan horen we raag van je. Een rijbewijs is natuurlijk wel zo handig als je zoveel op pad gaat. Los van wat je kunt, vinden we het ook belangrijk wie je bent. We zoeken iemand die graag in een team werkt, oog heeft voor zijn collega’s én de klanten en altijd streeft naar het beste resultaat. 

Wat krijg je daarvoor?

Het belangrijkste is wel dat we je de kans bieden om elke dag met plezier naar je werk te gaan en samen te werken in klein, hecht team. We zijn allemaal aanpakkers en motiveren elkaar. Kenmerkend voor het werk is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Extra leuk is natuurlijk dat ons bedrijf groeit. Jij levert daar een belangrijke bijdrage. Natuurlijk zorgen we om de 4 weken voor een correcte betaling van je salaris. Dus 13 betaalperiodes. We hanteren daarvoor de CAO Bouw. Werkkleding, werkschoenen: we regelen het allemaal voor je.

Interesse?

Ontdek onze bedrijfscultuur of vul gelijk het sollicitatieformulier in! Heb je nog vragen? Bel, mail of app dan gerust.

Terug naar overzicht

  Direct solliciteren

  Op dit moment zijn we op zoek naar jou! Stuur jouw CV en motivatie via onderstaand formulier of mail naar info@aazet.nl.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Upload CV

  Upload motivatiebrief

   Offerte aanvragen

   Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

   Naam*

   E-mailadres*

   Telefoonnummer*

   Opmerkingen