Advies nodig over Montage?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven graag advies op maat!

NEEM CONTACT OP
Velux kunststof dakraam

Montage

Van professioneel advies bij je thuis of in de showroom van AAZET tot en met de montage bij je thuis. Wij regelen het graag voor je. Wij beschikken hiervoor over onze eigen montageteams. Je kunt erop vertrouwen dat wij onze producten vakkundig afleveren en monteren.

AAZET is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in kozijnen, zonwering of kunststof gevelbekleding. Al bijna even lang werken we daarbij met onze eigen montageteams. Voor Velux zijn we daarnaast montagepartner. Je ziet onze montageteams vast wel eens rijden in Kapelle, of Goes, Middelburg en Vlissingen. Je herkent ons aan de uit het oog springende bussen met de naam AAZET erop. Deze werkbussen zijn eigenlijk rijdende werkplaatsen. Zo zijn we er zeker van dat de monteurs alle noodzakelijke gereedschappen en bevestigingsmaterialen bij zich hebben, om het karwei op het afgesproken tijdstip te kunnen opleveren.

Hoogwaardige montage

We beschouwen onze professionele monteurs als ambassadeurs van onze bedrijf. Zij komen bij onze klanten thuis om de geleverde producten te monteren en te installeren. Omdat wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten leveren, werken we met montagemateriaal van dezelfde kwaliteit. Bovendien leggen onze monteurs na de installatie uit hoe je alles kunt bedienen en gebruiken. Even belangrijk vinden we het dat onze montageteam zich op de afgesproken dag en tijdstip bij je meldt, schoon werkt en ook alles weer netjes achterlaat als de klus geklaard is.

Service en reparatie

Naast de installatie en montage van nieuwe producten, kun je ook een beroep op de monteurs doen voor reparaties. Als er iets met je zonwering, kozijn of kunststof gevelbekleding aan de hand is, komen onze monteurs het probleem graag voor je oplossen.  Omdat onze monteurs jarenlange ervaring hebben met de montage van onze producten, kun je erop vertrouwen dat alles professioneel geplaatst wordt.

Vraag een offerte aan of bel: +31 (0)113-330333

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen