De bedrijfscultuur bij Aazet

AAZET biedt je een baan die je soms technisch uitdaagt, maar waaruit je dagelijks veel voldoening haalt. Door te werken in een team, sta je er nooit alleen voor.

We maken ons team sterker door open en transparant met elkaar om te gaan en rekening te houden met elkaars kennis, kunde en ervaring.

Bekijk onze vacatures

De cultuur bij AAZET

Dagelijks contact met onze klanten, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de juiste werk-privé balans; AAZET biedt je een baan die je soms technisch uitdaagt, maar waaruit je dagelijks veel voldoening haalt. Door te werken in een team, sta je er nooit alleen voor. Sterker nog, iedereen heeft dezelfde drijfveer: we gaan voor ons vak en zetten het klantbelang voorop.

Wij zijn trots op onze klanten en op hun keuze om voor AAZET te kiezen. Om die reden maken we dagelijks waar wat we beloven. Samenwerken is daarbij belangrijk. We maken ons team sterker door open en transparant met elkaar om te gaan en rekening te houden met elkaars kennis, kunde en ervaring.

Collega’s aan het woord:

Judith

‘Dagelijks enorm veel afwisseling’

“Juist doordat we in een klein, hecht team werken, is mijn werk bij AAZET enorm afwisselend. Natuurlijk zorg ik dat de administratie op orde is, maar ik onderhoud ook contact met klanten en collega’s. De sfeer is heel informeel. Ik vind het erg leuk dat we elke vrijdagmiddag even samenkomen. Zo horen we van elkaar waar we mee bezig zijn. Doordat ik in de showroom werk, ontvang ik soms ook klanten. Het is super als ze uiteindelijk hier kun keuze maken. We hebben A-kwaliteit producten en het is geweldig om achteraf te horen, hoe tevreden ze met alles zijn.”

Judith - Administratief medewerker/binnendienst

Hans

‘Terugkerende klanten is een groot compliment’

“AAZET is al meer dan 25 jaar een begrip in Kapelle en omstreken. We hebben een naam hoog te houden en dat doen we met goede, gemotiveerde mensen met hart voor de zaak. Ik vind het belangrijk om voor goede werkomstandigheden te zorgen; goede werkkleding, professioneel gereedschap, wekelijks een hapje en drankje en natuurlijk af en toe iets extra’s. Medewerkers waarderen dat. En klanten ook, want tevreden monteurs zetten nu eenmaal sneller een stapje extra. Dat klanten terugkomen beschouw ik daarom als een groot compliment voor het hele team.”

Hans - Directeur-eigenaar

Mart

‘Veel vrijheid bij het uitvoeren van mijn werk’

“Wat ik enorm waardeer aan mijn werk bij AAZET is dat ik veel vrijheid heb. Ik krijg het vertrouwen om het werk te doen en organiseren zoals ik meen dat goed is. Natuurlijk moet het werk goed en op tijd gemonteerd zijn, maar daar streef ik natuurlijk sowieso naar. Ik vind het iedere ochtend weer leuk om de bus te laden en op stap te gaan. Ik werk nu meer dan 25 jaar bij AAZET en merk dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Superleuk natuurlijk. Als ik over de A58 rijd en ons mooie bedrijfspand zie, ben ik trots dat ik deel uitmaak van dat team.”

Mart - Monteur

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen