Advies nodig over Over AAZET?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven graag advies op maat!

NEEM CONTACT OP
Zonwering Zeeland - velux zonwering

Over AAZET

Zoek je kunststof kozijnen, zonwering of kunststof gevelbekleding. AAZET in Kapelle is hierin al meer dan 25 gespecialiseerd. Meer nog dan leverancier of technisch specialist voelen wij ons dienstverlener. Met onze adviezen – bij je thuis of in de showroom in Kapelle -, onze service en onze eigen montagedienst zorgen we voor een optimale combinatie van hoogwaardige producten en een uitstekende dienstverlening. 

Wie goed naar de naam AAZET kijkt, ziet dat deze staat voor van A tot Z. Dit betekent dat we je begeleiden vanaf de allereerst oriëntatie tot en met het inmeten en de plaatsing of montage bij je thuis. En daarna, want onze service daarna is even goed als voordien! Dagelijks streven we naar 100% tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen. Om die reden investeren wij in professionele en klantvriendelijke medewerkers en monteurs. We komen afspraken na, melden ons op de afgesproken dag en tijdstip bij je woning en zijn eerlijk over wat technisch wel of niet haalbaar is. We zetten onze kennis en ervaring graag voor jou in.

Showroom AAZET in Kapelle

In onze showroom van AAZET in Kapelle laten we je graag onze uitgebreide collectie kozijnen, zonwering voor binnen en buiten en kunststof gevelbekleding zien. Ons productaanbod is zo veelomvattend dat een bezoek altijd iets oplevert. We zijn bovendien dealer van Velux en tevens Velux montagepartner. Daarmee kun je vertrouwen op de kwaliteit van Velux voor je dakraam, raamdecoratie, zonwering of rolluiken, óók bij de plaatsing ervan.

AAZET in Zeeland

AAZET is actief in heel Zeeland. Je ziet onze uit het oog springende bussen onder andere rijden in Goes, Middelburg en Vlissingen. Deze bussen noemen wij onze rijdende werkplaatsen. Ideaal voor onze eigen monteurs om de klus bij jouw thuis zo snel en efficiënt mogelijk af te werken.

Vraag een offerte aan of bel: +31 (0)113-330333

We helpen u graag verder met vakkundig advies.

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen