Rolluiken

Voor elke toepassing een rolluik op maat

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De betere rolluiken zijn dan ook vervaardigd van onverwoestbaar aluminium of duurzame kunststof.

 

De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern, die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insecten buiten. En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten.

Rolluiken zijn in talloze kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Ze zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. Daarbij kunt u denken aan ramen, raam/deurcombinaties, schuifpuien en tuindeuren, maar ook aan garagedeuren en winkelpuien.


Daarnaast zijn er nog bijzondere uitvoeringen in de vorm van rolhekken en rolpoorten. En dat allemaal voor uiterst schappelijke prijzen!
De techniek
Vanuit een sterke bak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolluiken worden standaard voorzien van stevige bladveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is. Daarbij is het ook mogelijk een rolluik te voorzien van een slot.

 

De bediening
Kleinere rolluiken kunnen worden bediend d.m.v. band of staaldraad. Het bedieningspunt bevindt zich - vanwege de veiligheid - altijd binnenshuis. De laatste jaren worden steeds vaker rolluiken geplaatst met elektrische bediening. Niet verwonderlijk, als we zien wat een extra gemak en snelheid dat oplevert voor een relatief lage prijs. Laat ons u het gemak van een motor eens demonstreren en u zult het met ons eens zijn, dat eigenlijk op ieder rolluik een motor thuishoort!

 

Het materiaal
Bak, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig. Rolluiken zijn verkrijgbaar in een hele reeks aantrekkelijke kleuren; de lak is kras- en slagvast.

Rolluiken Telefoon icon website Aazet Kozijnen Zonnewering[©]

Gratis offerte en advies op maat

Rolluiken Duim omhoog icon website Aazet Kozijnen Zonnewering[©]

Scherpe prijzen | Geen aanbetaling

Rolluiken X tools icon website Aazet Kozijnen Zonnewering[©]

Eigen montageteam