Rolluik Kopen?

Korting bij AAZET! Ontvang nu 25% extra actiekorting op de aanschafprijs van jouw rolluiken!

Lees meer of vraag een offerte
Rolluik Zeeland | Rolluiken koop je bij de #1 rolluik specialist van Zeeland✔

Rolluiken kopen

Wil je meer wooncomfort en sfeer in je huis? Dan kun je ervoor kiezen rolluiken te kopen. Met name op zomerse, zonnige dagen is het prettig als je de zon kunt weren door het rolluik te laten zakken. Wie rolluiken gaat kopen, zal ook snel de andere functies van rolluiken ontdekken. Zo hebben rolluiken ook een isolerende functie, waardoor je bespaart op je energierekening. Oriënteer je je op het kopen van rolluiken, vergelijk de kosten van rolluiken dan goed. Let er bijvoorbeeld op of de rolluiken inclusief montage worden aangeboden of exclusief deze kosten. 

Rolluiken kopen inclusief montage

Wie rolluiken wil kopen ontdekt dat er verschillende soorten rolluiken te koop zijn. Voor rolluiken buiten kun je onder andere kiezen voor een opbouwrolluik en rolluiken die elektrisch bedienbaar zijn. De meeste prijsopgaven voor rolluiken buiten zijn inclusief montage. Let daarop, want alleen zo kun je goed prijzen vergelijken.

Opbouwrolluik

Een opbouwrolluik wordt boven op het raamkozijn gemonteerd. Opbouwrolluiken zijn een efficiënte oplossing bij zowel nieuwbouwwoningen als bij renovatie. Ze kunnen zowel bij plaatsing van nieuwe ramen als bij nieuwbouw gebruikt worden. Een opbouwrolluik vormt dus één geheel met het raam.

Rolluiken elektrisch

Kies je voor rolluiken die elektrisch zijn te bedienen, dan kies je voor bedieningsgemak. Met één druk op de knop van de afstandsbediening of een draai/druk op de schakelaar en het elektrische rolluik rolt naar beneden of naar boven. Natuurlijk kun je nog steeds kiezen voor een handmatige bediening van rolluiken, maar de kosten van rolluiken die elektrisch bediend worden, zijn aantrekkelijk. Zeker als je de kosten van de rolluiken afweegt tegen het gemak van rolluiken elektrisch.

Rolluiken kopen? Wat kosten rolluiken

De kosten van rolluiken variëren. Let altijd goed op of het een prijsopgave betreft voor rolluiken inclusief montage of exclusief. Wat verder invloed heeft op de kosten van rolluiken is onder andere het formaat, het materiaal (kunststof/aluminium), de wijze van bediening (handmatig/elektrisch) en of je je rolluik  al dan niet laat monteren. Vergeet ook niet goed te informeren naar de kwaliteit van de rolluiken die je wilt kopen. De gemiddelde levensduur van een rolluik is 15 jaar. Dit is natuurlijk afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de mate van onderhoud en de zwaarte van het rolluik. Goed om te weten als je rolluiken gaat kopen.

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen