Advies nodig over Jaloezieën?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven graag advies op maat!

NEEM CONTACT OP

Jaloezieën

Met jaloezieën creëer je zowel privacy als een aangenaam woonklimaat. Want met jaloezieën houd je ze zon net zoveel buiten als je wenst. De kantelbare lamellen van jaloezieën stel je zo in dat je het licht van buiten helemaal wilt buitensluiten, een beetje licht wil binnenlaten of veel licht wilt binnenlaten.

Pas jouw jaloezieën aan aan jouw interieur

Niet alleen zijn jaloezieën heel functioneel, ze zijn ook bijzonder mooi! Je kunt kiezen uit aluminium, kunststof of houten jaloezieën. Daarnaast kun je variëren in lameldikte, lamelkleuren en hoe je de jaloezieën wilt bedienen. Zo pas je jouw jaloezieën helemaal aan naar jouw wens en past deze perfect bij ieder interieur.

Aluminium jaloezieën: zonwerend maar toch voldoende licht in huis

Aluminium jaloezieën zijn uitstekend geschikt om de binnenvallende zon te weerkaatsen. Daardoor houd je de warmte buiten en blijft het binnen aangenaam en donker. En een voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en afmetingen. Voor de bediening van je jaloezieën kun je kiezen tussen handbediend of elektrisch.

Houten jaloezieën: authentieke stijl in een modern jasje

Ook houten jaloezieën kun je verstellen naar de door jou gewenste lichtinval. Daarbij zijn houten jaloezieën prachtig om te zien en zijn een sieraad voor ieder interieur. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook hier heb je de keus uit diverse mooie kleuren, van wit, bruin tot zwart.

Jouw jaloezieën perfect op maat geleverd in huis

Denk je aan jaloezieën voor in jouw interieur dan denk je aan AAZET. Want AAZET levert enkel hoge kwaliteit jaloezieën van het merk Verano en meet alles tot op de millimeter in bij jou thuis.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van jaloezieën? Kom dan eens langs in onze showroom en verwonder jezelf over de ruime keuze!

Vraag een offerte aan of bel: +31 (0)113-330333
We helpen u graag verder met vakkundig advies.

    Offerte aanvragen

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Opmerkingen