Kwaliteit

Het aantal inbraken in privé huizen stijgt continu. Verouderde deuren en ramen op de laagste verdiepingen zijn vaak gemakkelijk toegankelijk voor inbrekers. Het inbouwen van speciale inbraakremmende maatregelen speelt bij vele huiseigenaren een steeds grotere rol.

Kijk ook op www.politiekeurmerk.nl en vraag de gratis brochure aan. Er is weliswaar geen absolute bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar door enkele geringe veiligheidsvoorzieningen kunt u een preventief effect bereiken. Vaak houdt de basisuitvoering van een modern raam met kwaliteitsbeslag en de degelijke verbinding ervan met het raamprofiel lang genoeg stand, om ongewenste bezoekers of te schrikken.
 

Aazet Kozijnen biedt in de praktijk geteste kozijnen en hang- en sluitwerk, speciale beglazing onverwoestbare raamprofielen aan, die bij elkaar een bijna onoverwinnelijke veiligheidsvoorziening vormen en de afschrikkingkracht verhogen. Er is een verhoogde inbraakwerendheid door toepassing van paddestoel sluitnokken en haaksloten. 

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Na de eerste plaatsingen, ruim 40 jaar geleden heeft een kwart van alle woningen in Nederland kunststof kozijnen. Niet meer dan logisch, als u bedenkt dat de techniek en het uiterlijk van kunststof kozijnen elk jaar weer verbetert.
 

Kwaliteit Telefoon icon website Aazet Kozijnen Zonnewering[©]

Gratis offerte en advies op maat

Kwaliteit Duim omhoog icon website Aazet Kozijnen Zonnewering[©]

Scherpe prijzen | Geen aanbetaling

Kwaliteit X tools icon website Aazet Kozijnen Zonnewering[©]

Eigen montageteam