Advies nodig over Zonwering binnen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven graag advies op maat!

NEEM CONTACT OP

Zonwering binnen

Ben je op zoek naar zonwering binnen? Kijk dan goed rond, want voor zonwering binnen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Een groot voordeel van binnenzonwering is dat het privacy biedt en dat je toch voldoende lichtinval hebt door de binnenvallende zon. Maar deze tegenhouden kan natuurlijk ook! Natuurlijk is de zonwering daarnaast ook decoratief. Plissé, horizontale jaloezieën of een zonwering rolgordijn geven jouw interieur een warme sfeer. De keuze is bovendien zo ruim dat je altijd binnenzonwering vindt die precies bij jouw smaak en stijl past.

Zonwering in de vorm van een rolgordijn is praktisch en eenvoudig te realiseren. Maar vergis je niet, ook in zonwering rolgordijnen is volop keuze. Je kunt kiezen voor (semi-)transparant of juist compleet verduisterend. Het ligt er maar net aan hoe en waar je jouw rolgordijnen wilt gebruiken. Waarschijnlijk stel je in de slaapkamer andere eisen aan het zonwering rolgordijn dan in je woonkamer of keuken.

Plissé

Ook plissé biedt een vorm van binnenzonwering. Plissés bieden de ideale combinatie tussen privacy en lichtinval. Je kunt kiezen uit een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. Plissé gordijnen bestaan uit een enkel geplooide stof en bevatten een zigzagstructuur. Het fijne van plissé gordijnen is dat deze geschikt zijn voor verschillende raamvormen. Wil je goede binnenzonwering met plissé? Overweeg dan de dupli plissé, die bestaat uit een dubbele stoflaag voor extra bescherming tegen de zon.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een zeer geliefde vorm van binnenzonwering. De kantelbare lamellen van de horizontale jaloezieën stel je steeds zo in dat de zon wel, niet of een beetje binnenvalt. Deze zonwering binnen regel je haast letterlijk in een handomdraai. Horizontale jaloezieën zijn niet alleen erg mooi, maar daarnaast ook praktisch. Met horizontale jaloezieën op maat houd je ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Horizontale jaloezieën passen in vrijwel elk interieur. Er zijn zelfs horizontale jaloezieën voor in jouw badkamer of keuken.

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen